Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    zelená 50 -6290 FM 2490 TM
    modrá 100 -25980 FM 9980 TM
     
    Last edited: Mar 27, 2020
  2. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    A ta druhá záložka copatamje? :)
    Jinak děkuji za foto uvolní mi to dost místa.
     
  3. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    [​IMG]

    je to takové polovičaté, Vílí dřevo dali mimo a kameny na esku ne, taky díly na pety a ostatní eventové věci
    zkusil jsem tu novou pekelnou
    drop z 2 minibosů (z mobek nic :()

    [​IMG]

    a minibose 1

    [​IMG]

    mini2

    [​IMG]
     
  4. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    I tak fajne zase bude nějaké to místečko v inventáři. Děkuji za foto. Ohledně pekla V pokud klasicky neudělají lepší loot z monster tak nafarmit VIII komu chybí pak IX pokud budou padat a ádijé sejdeme se na fatalu :)
     
  5. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Nedokaze nekdo spocitat nebo odhadnout cislo potrebny na 80% na peklo7? Dejme tomu, ze nasadim konec hrabivosti misto khalys, udelam ozdobu ciste na hodnotu a nasadim helmu s kritikem a z tech 30k co mam to zvednu treba na 50k mozna vic nebo min, buhvi :) no a kdyz teda 30k dela 1.5% udela 60k 3% nebo to bude stacit na 80%? :) je to trochu scifi a bude to spis chtit 1h a stit, ale kdo vi co z toho nakonec vyleze a jestli bude ze zacatku vubec realny jit vys nez na i5 nebo jestli treba nebude stacit 2h a set z pavouka naponkovanej na zbroj/odolky s ozdobou a helmou na hodnotu kritiku. Kazdopadne to vypada, ze warove budou zase na vysluni, aspon nejaky cas :)
     
  6. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Pokud to nechaji tak, jak to je ted na testu, tak proste na kriticke zasahy na Inf7 zapomen.
    Pro 80% sanci na kriticky zasah je potreba nasledujici hodnota sance na kriticky zasah:
    Inf5: 80 000
    Inf6: 160 000
    Inf7: 1 600 000

    Znamenalo by to mit dvoji veci - jedny na kritiku a druhe totalne bez kritiky.

    EDIT - pro 50% sanci je potreba:
    Inf5: 50 000
    Inf6: 100 000
    Inf7: 1 000 000
     
    Last edited: Mar 28, 2020
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Na výsluní??? Když to odstupnuji tak warove budou v *****... Inf5-6-7 boss bude dávat tak 2-3M dmg/hit. To žádný štít nepřežije.. I kdybych měl 5-600k hp s 80% blokem (co nehrozí..jak seženu 100k bloky??) tak mi dá na obyč hit tak 300k.. Taková arachna co útočí 10x za sebou? A jak nemám dmg tak neregeruji.. můžu chlastat potiony..Toť vše...
     
  8. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Diky, 1.6mega je cool, sice to smrdi blazincem, ale dojit vymlatit na i7 nejaky veci z mobek na zvedani treba pujde, podle tech obrazku od ondry sice asi nicmoc nepada, ale ulovit par veci treba pujde. Nebo to tak aspon chapu, vlezu na mapu 10x umru nez zabiju jednu mobku, ale kdyz budu mit stesti padne treba modra ozdoba t10 sponkuju do lega a muzu zvedat ne? Otazka jestli se zaklady ve vecech budou zvedat taky tak skokove jako ty staty jdou dolu. Sice nevim kde budu brat zesilujici jadra, ale to uz je jinej problem. Ja to tak delal s trpem jako cerstva 55, sel jsem q5 i4 a vycistil na 50umrti mapu az k broukovi, hop do mesta a ponk :)
    Na vysluni :) bez wara se budou bat nekam jit, to jsem myslel, ne jako ted stoky kde vidis bezne ze jdou i4 bez wara, pokud nezmeni chovani bossu, tak treba herold jde udelat aniz by se me dotknul, teda pokud me nesezere nejaky vedlejsi utok. Arachna je zrovna dost brutal priklad a zrejme se bude nejdriv behat i5, na ktery se "dostatecny" kritiky daj najit uz ted. Snad to nepodelaj, uz se tesim, budu sice skucet a nadavat, ale bude me to bavit, aspon doufam :)
     
  9. Gauthor

    Gauthor Count Count

    Zbroj, odolky i bloky klesaj stejným tempem ne? Takže všechno na nule.

    Ty předměty maj několikanásobně lepší staty? Nebo prostě budem čekat, dokud kompletně nepřekopou mechaniku hry?

    Každopádně jsem měl radši dobu, kde se staty počítaly v desítkách a ne milionech. :(
     
  10. anti.

    anti. Regular

    bude to parádní, konečně mapy které se nebudou běhat jako Q1 za 2:31 na p3, to jsme všichni chtěli, tak teď neskučte ale ten drop jednoho předmětu na minibosíka, to se jistě vsákne :D
     
    setoneto likes this.
  11. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Pokud se nepletu, tak sance na blok se pocita stejne, jako sance na kritik, takze s blokama to bude stejne mizerne.
    Odolnosti a zbroj:

    Pro 80%:
    Inf5 - 64 000
    Inf6 - 89 600
    Inf7 - 128 000

    Pro 50%:
    Inf5 - 25 000
    Inf6 - 35 840
    Inf7 - 50 000
     
    Last edited: Mar 28, 2020
  12. setoneto

    setoneto Forum Pro

    Tak nerikam ze hned jak to nahrajou pujdu i7 i s bossem, nadropuju veci na zvedani za cenu vecneho chcipani a az budu mit vetsinu veci t10 bude to zase o neco lepsi a tak dal. Na i5 by mohlo stacit nacpat do torza zbroj, opasku odolky, vymenit krit.dmg v prstenech a amuletu za hp a vubec to prekopat, abych hlavne prosel za co nejmin umrti bez ohledu na to ze pujdu jedno q hodinu :) hlaska z meho oblibeneho filmu je... vis kdo je to optimista? Chlap natazenej v rakvi s rukama zkrizenyna pres pupek :)
     
    anti. likes this.
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Stejně si myslím že nejvíc v prdeli bude war... Zbytku to je víceméně jedno že polezou na mapu se 100k hp a k tomu jenom dmg... I kdyby bez kritu,bez def,bez odolek...no bože.. Tak bude čistě jenom střílet,házet lákání a utíkat.. To žádný war nesvede udělat ani kdyby stál pod vlajkou a měl dračí kůži.. Stejně umře na jeden hit,tudíž nemůže hrát...
     
  14. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Zajimave je, ze si nekdo na foru (a tim myslim komplet i zahranicni sekce) neklade otazku, k cemu to? Proc chodit Inf5,6,7?
    Kvuli vytahnuti predmetu na tier 10? Ano, ale to je jednorazova zalezitost - vytahnes na T10 a hotovo.
    Kvuli zabave? Koho bude bavit se snazit neumirat, kdyz za to nedostane patricnou odmenu. A to je to, na co narazim. Bude Inf7 poskytovat neco, co opravdu bude motiovat tuto obtiznost chodit? Drop fialek s neskutecne vysokou sanci na platiny? Nebo snad neco jineho?
     
    Gauthor likes this.
  15. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Nechcem vám kaziť sny ale na streame sa spomínalo,že to tak nemá byť a pravdepodobne tie hodnoty budú aspoň trocha normálne

    Kladie a nie jeden človek ale potom máme tých pár tuctov ktorý doslova len hrajú a spia a očividne tým sa dostáva viac podpory ako celému zvyšku komunity ktorému je len z myšlienky na dalšie brainless behanie toho samého po 1000 raz zle.
    Za druhé to je presne ten dôvod prečo nikto nebehá i3 už dnes lebo na LBčka sa to časovo nevypláca na eventy tiež takže eventuálne také 2 mesiace kým sa všetci preumierame k t9-10-11 a potom hurá znova na fatal v prípade stok na bolesť
     
    Last edited by moderator: Apr 5, 2020
  16. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Další věc... K čemu to bude? I kdybychom vymlatili t10 věci..ok..

    Eventy děláme na bolesti..tam můžeš chodit i nahej..

    PVE leaderboard na fatalu.. Když dá za 3 minuty 16k tak proč běhat inf3-4 8-10 minut za 22k? inf6 bude tak na půl hodky za 28k....
     
  17. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Jiste, na live stramu toho bylo v minulosti uvedeno hodne a hodne z toho bylo nakonec uplne jinak. Vzdyt Jessie tu obtiznost videl prvne, vubec nevedel, do ceho leze. Jsem si temer jist, ze o tom nema vubec zadne informace. Jeho slova bych bral hodne s rezervou. Ty koeficienty nekdo (game designer) nastavil v R231 (v R230 jsou jine) takze to bylo zamerne takto nastaveno, nejedna se o nejakou chybu nebo nahodu. Tim samozrejmne ale netvrdim, ze to nemuzou zmenit. Ale nejake nadeje, ze to nastavi "normalne", bych si nedelal.
     
  18. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Viem preto uvažujem o odchode pretože táto hra stráca svoju hodnotu závratným tempom.
    Taktiež keď už spomínaš Jessiho príde mi to tak že tam robí maskota a nie CM pretože nemá kontakt jak s s komunitou tak s vývojármi.
     
  19. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    tak ahoj :) mej se hezky:)

    To dramatizujete jako vzdycky vsechno :) ono to vzdycky nejak jde udelat vymyslet nejakou moznost ci alternativu:) aspon bude nadcim premyslet:) jak neco udelat a neceho docilit:)
     
    -Touchwood- likes this.
  20. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Dramatizácia by bola keby hra bežala v pohode až nato že ono to tak nie je 9/10 ľudí im tu vrieska do ucha nech prestanú robiť somariny a začnú vyvíjať normálne ale očividne tých pár noliferov medzi ktorých pravdepodobne patríš im hovorí niečo iné a bohužial si všímajú menšinu a nie väčšinu ak si teda nerobia hru sami pre seba.