Discussion Diskuzia ku akciám

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Ares, Oct 4, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Event skoro hotovy. Ani jeden mount nebo holatko. Loni mounty aspon padali.
     
  2. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    na Discordu jsme jim to hlásily, navrhovali i místa kde by nezavazely, ale hold BP si to jede po svém, aspoň vyslyšeli drop esky a zvedli ji (padalo 30-60 za Q mapu)
     
  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    A na jakou obtížnost jsi to jel coto? Já to šudlám na fatal a nějak to neubývá jsem v 18k ve III liště. Ještě mě čeká 30k ve IV a to už bude fakt hráčské peklíčko.
     
  4. Cotopaxi78

    Cotopaxi78 Forum Pro

    Jeli jsme na I3. Poslední lištu jsme už byli bez pláště a není to tak hrozné jak to vypadá. Drop se mi pohyboval něco mezi 800-1000 (občas i přes 1000), tak to máš na +/- 30 kol + 1000 za opakované odevzdání úkolu.
     
    elithyacz likes this.
  5. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Plášť i5-6 to som dobehol do 8k na III zvyšok i3 a IV sa robiť neoplatí..
     
  6. Uber_Soldat

    Uber_Soldat Junior Expert

    Podla toho dropu petov/mountov mi to pride tak, ze BP chce,aby sme si ich pokupovali z dennej ponuky, ceny si tam dali slusne. Zrejme nova strategia, ak si chces polepsit o 1% dmg tak si priplat. Inac sa z tych petov neoplati nic. Stare mounty padaju pekne na Q na i1, kto nema skuste, co som tam bol tak zakazdym z jedneho trola padol mount. A zase naopak na i4 nepadol mount ani raz.

    Este jedna vec co mi ozaj vadi je to vrecko s malymi runami, konecne by uz mohli vyhodit do prdele tu runu hladaca mudrosti, to ozaj nasere ked niekto robi 60 kol eventu a nakoniec odide s 3 nepouzitenymi runami, hlavne ked sa stupen 2 da kupit u Emilie.
    V doupatach by do tej truhlice strazcu ( ta mensia zlata z ktroej nepadaju 4 listky) mohli zase pridat aj sancu na drop inej runy ako tej na skusenosti. Ale to by som chcel asi privela uz.
     
    Last edited: Apr 16, 2020
  7. anti.

    anti. Regular

    vše je krásné, event 8/10(bod dolů za odměny z lišt a druhý jak už bylo řečeno dráčci z vajíčka by měli lítat až po útoku na něj) mounty padají, z loňska 3/10 na 6/10, holátka jsem potkal jen ve městech, sety taky krásně padají, včera s pláštěm dvě lišty, dneska 13k progress na buff je taky parádní, luxusní event, vajíčka na "špatných" místech? dobře vám tak :D :D

    z doupat zatím runa na materi, spokojenost :D z vaku čekám taky jednu na materi ale s mágem jsem začal až včera, takže do konce týdne to bude hotová věc, spokojenost jak nikdy :D :D
     
  8. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Neviem kde si nabral 8 ale fajn mounty nič moc (prehodnoť či len nemáš štastie a počúvaj aj ludí s ktorými hráš...) Set som dostal ale drop je biedny na to koľko času to zožerie,Buff je jediný dôvod prečo sa to oplatí robiť aspoň po istý bod :D
    Runu som nevidel ani raz a to som vyhodil už nejakých 90 vstupov takže ("prehodnoť či len nemáš štastie")
     
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    8/10 lol...

    Jako já tlačím cokoliv když to dá smysl..tenhle event hodnotím tak 3/10

    Plus:trollove v doupatech..4+4 (4listku)za 2 minuty je slušný

    Mínusy : celý zbytek. Vejce na mapách..tragédie.. Kdyby to bylo "mimo vše" čert vem...ale většinou překáží.. třeba v loxley nemůžu sebrat vanadidit protože ty paka útočí..(To že se právě tam zjeví i boss mapy po vybileni beru jako neschopnost programatoru.. Mě to je teda jedno ale kdo nemá staty tak brečí nad výdělkem že nedostane ani šanci na zabití bosse...)
    O odměnach event lišty radši nic... Třeba někomu se líbí..mě to vůbec nenadchlo takže mám 1k/8k první...byl jsem jednou ostrov..dostal plášť a jedním tahem jsem rovnou i vyhodil protože jsem věděl že už tam nepůjdu... I3 dalo cca 800 postupu... Jako špatný to nebylo ale to bych musel vidět světlo na konci tunelu abych a do toho zakousl..
     
    couda22 likes this.
  10. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Dělá si z vás šoufky lump jeden :)
     
  11. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Ten dropavací algoritmus ve hře je totálně prdlej. K čemu mi bude 6x šupinaté vajíčko když ho ani nemohu nikomu jinému dát (kdo nemá tolik "štestíčka" na jeho drop) Člověk je akorát nasejřenej když mu padne ikonka mounta z trola a ono prd a ořech.
     
    Dukynka likes this.
  12. anti.

    anti. Regular

    Klucííí proč tolik negativitííí :D :D :D
     
  13. *Halbrane*

    *Halbrane* Forum Greenhorn

    Jak rád by člověk napsal krásnou pozitivní zprávu.Ale pokud chceš hodnotit event ,tak nemáš moc prostoru pro nějakou chválu.Co je fajn jsou trolové v doupatech a jejich lupeny.Ale..aby z toho něco bylo, musí se jít z mezisvěta.Takže co dál?Drop uniků do setu ,se kterým stejně nikdo chodit nebude.Spousta prstenů s žalostnými staty.O amulet jsem nezakopl.Drop společníků taky mizerný.Na tolik mizerný ,že hráče odrazuje tam k vůli tomu vůbec chodit.Jediná fajn odměna a motivace je ten drahokam na konci 3lišty.S tím jsem některým pomáhal ho získat.Jinak mapa s troly celkem pěkná.Ale zbytek akce standartně nedomyšlený a odfláknutý stylem "hele udělali jsme změnu ,to je co?"No to teda je.Vidím tu hodnocení 3/10.Souhlasím a určitě to odpovídá.Za mě to samé.Je škoda,že spousta i dobrých nápadů ,končí skokem do zdi z nedotaženosti a nedostatku času.
     
  14. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Počkej to jsi se spletl toto bylo to pozitivní to negativní teprve přijde :)
     
  15. anti.

    anti. Regular


    :eek:o_O no to snad

    Halbrane, měl jsi zřejmě na mysli krystal/ozdobu nikoli amulet, mě padl t6 se zlatým zraněním ale kritik 26%, podle mě je to skvělý set, pro ty co mají Krvavou hůl snad a rychle zakomponovatelný ale pro mě s Q7 setem, když jsem zrovna nahodil prsten od Gnoba s +6% zranění? určitě do budoucna pofarmím set se zlatým statem, do rezervy se vždycky hodí... a pro ty začínající hráče, kteří ani nwí co by kde by, pff takovej set je pro ně výhra v loterii
     
  16. vkillerx

    vkillerx Forum Pro

    Set je pre runu fajn ale treba prehadzovať 4 4platy pre trocha dmgu nie ďakujem neprosím si ale máš pravdu pre nových to je výhra len škoda že si ho nevedia zohnať lebo pod fatal to nepadá skoro vôbec
     
  17. Toud_svk

    Toud_svk Forum Apprentice

    Ahoj ako tak citam tak nemam sancu nieco dropnut kedze som novy hrac a nemam este veci na vysoku obtaznost a samozrejme sa stale ucim to hrat
     
  18. Twenkyes

    Twenkyes Junior Expert

    To je kontraproduktivne drop je nahodny cize sa neda urcit na isto ze na nízkých obtiaznostiach nic nepadá. Iba keby bp dali oficialne % . Je to ako s lvl ides od 1 do 55 . Tier ides od 1 do 7 . Su aj ludia co ide z 1 hned na 7 ale za tych do odohraju iný .
     
  19. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Tak sedmé šupinaté jsem už ani nesbíral nechal jsem ho naštvaně na zemi.
    Celkem nechápu proč vytvářeli tolik nových petíků a mountů když se nedají skoro vůbec dropnout. Ale koupit za tm to už bych jich půlku měl. Nějaký kompromis mezi 10 petů 5 - jen koupit a 5 - dropnout s drop ratem jako minule u velikonočních mountů.
     
    Last edited: Apr 18, 2020
  20. *Halbrane*

    *Halbrane* Forum Greenhorn

    Anti.měl jsem na mysli samozřejmě tu ozdobu.Díky za opravu.No gratuluji ti k ozdobě s goldem.Dost by mě zajímalo,kolik hráčů tento set využije.Pořád si za sebe myslím,že za tu námahu ho vytáhnout a přeponkovat nestojí.Ano pro slabší hráče to bude použitelné,ale jak tu někdo psal,těžko se k němu bude dostávat.Alespon ke kompletu.Pořád stejná situace.Pro silné,vybavené hráče k ničemu a pro většinu potřebných nedostupné.Takto vnímám momentálně celý DSO.